photok.dk

Forår

Så er vi langt om længe blevet helt opdateret herinde, på vores facebook side, og ikke mindst på vores Tumblr side, hvor vi den sidste måneds tid har været en tur ned af memory lane og fundet vores gamle, men stadig gode billeder frem som ikke fortjente at blive i skuffen. Den er desuden også opdateret med de allersidste nye billeder herfra 🙂
Herinde på siden er der spritnye billeder i gallerierne: Fine art ( Hvor der er billeder der IKKE kommer på facebook), Portræt, og Fashion.

Tag en kigger – smid gerne en kommentar til os – og husk at like os på facebook 🙂

Nu begynder det så småt at kan mærkes at det er ved at blive forår – og der vare ikke så længe før vi igen begynder at lave en masse fede location billeder. Vi har haft så mange bookninger i vores studie her i vinter, at tiden simpelthen ikke har været til at nå at tage på locations. Det kommer vi dog snart og de første spæde location ideer er vi ved at finde frem og støve af, så de er klar til brug 🙂

Bedste hilsner

Kenneth / Rie

Top! Created by Dream-Theme — premium wordpress themes.