photok.dk

Vinterferie

Så er uge 7 ved at være ved vejs ende og mange har haft vinterferie. Det kan vi ikke påstå at vi har, for når mange holder fri, betyder det som regel at vi får meget at lave, og det er vi kun rigtig glade for. Denne ferie uge har ikke været nogen undtagelse, og vi har fået en masse rigtig smukke og fede billeder i kassen 🙂 Nogle af dem kan allerede ses i gallerierne : Fine art, Fashion og portræt, og resten kommer løbende så snart de er færdige. Nogle af dem kan også ses på vores facebook, dog ikke dem fra galleriet Fine art. De kommer kun op herinde og på vores Tumblr side. Vi er stadig igang med at uploade vores gamle billeder på Tumblr, og de er helt klart et kig værd!

Ellers vil vi bare ønske alle en rigtig dejlig weekend, og til dem der har vinterferie i uge 8, rigtig god ferie 🙂

Kenneth/Rie – Photok

Top! Created by Dream-Theme — premium wordpress themes.