photok.dk

Lidt nyt fra os.

Det er vidst på tide med en lille opdatering om hvad der sker hos os – Det er lidt tid siden der er lagt billeder op herinde på siden, men det er ikke fordi vi ikke har fået lavet nogle. Der er heldigvis rigtig mange som gerne vil have lavet billeder. Vi har fået en rigtig god respons på vores hjemmeside. Der er mange der har fortalt os at de synes den er rigtig flot – og tak for det 🙂 Det synes vi også selv den er.

Der er lagt lidt nye billeder ind på gallerierne portræt og Fashion. De er helt klart værd at tjekke ud! En anden ting der også er værd at tage et kig forbi, er vores Tumblr profil, som vi hver dag opdatere med nye af vores gamle billeder. Vi har kun valgt de bedste ud og selvom de har nogle år på bagen er de helt klart et kig værd, selvom de ikke ligger her på siden.
De nyeste billeder bliver selvfølgelig også uploaded derinde.

Ellers vil vi ønske alle en god weekend og god vinterferie til dem som har det.

Bedste hilsner

Kenneth/Rie – Photok

Top! Created by Dream-Theme — premium wordpress themes.