photok.dk

Lidt nyt fra os

Vi håber i kan lide vores nye hjemmeside! Der bliver snart uploaded nye billeder herinde i stort set alle gallerier. Vi har på det seneste opdaget at der findes andet i verden end photoshop, og studie sessions – Vi er både kommet på Tumblr og på Twitter 🙂
Samtidig har vi også hver især vores egne 500 px profiler som du kan følge ved at bruge følgende links

www.500px.com/KennethOlsen

www.500px.com/Riebech

Husk vi også har en facebook gruppe hvor der er gallerier som “Sjov og spas” hvor alle sjove fraklips fra forskellige sessions er – og der er og galleriet “Bag om photok” hvor der ligger billeder af hvad der sker under de forskellige photosessions. Og nu du er der, så tryk lige synes godt om – så bliver vi så glade 🙂

De bedste hilsner fra

Kenneth/Rie – photok

Top! Created by Dream-Theme — premium wordpress themes.